mandag den 25. september 2017

6 træningspas på 5 dage

Hviledag. Efter en virkelig god træningsuge tager jeg en hviledag i dag. Ugen bød på tre spinningpas, to løbepas og et enkelt svømmepas.
Spinning er et godt sted at teste sin form, da man ikke er påvirket af faktorer udefra, som man er på f.eks. landevejen. Man møder ingen røde lys, modvind eller andre forhindringer udover halvdårlige instruktører.
Jeg har indtil nu ikke følt, at min form var i bedring. Men et spiningpas fredag skulle vise noget andet. Jeg gav den fuld skrald allerede under opvarmningen, og jeg følte at jeg kunne køre med hård belastning hele timen. Det resulterede i et watt gennemsnit på 263.
Jeg er meget skeptisk over for disse wattmålere på cyklerne i Fitness World. Men ikke desto mindre så kan jeg bruge det til at sammenligne mine træningspas. Jeg har kun en enkelt gang ramt mere end 250 i snit på en time, så et eller andet sker der da :-)
Nu står den på Premier League resten af dagen. Hvis jeg føler mig ovenpå, så tager jeg en luntetur i morgen. Ellers byder den næste uge på et skema meget lig det i denne uge. Dog vil jeg prøve at få et dobbelt spinningpas kørt ind en af dagene, da jeg skal have, mere mængde træning i benene – især efter jeg har tilmeldt mig 12 timers spinning den 8. Marts. Vi er to mand, der skal dele timerne imellem os. Det skal nok blive en god og hård dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

3 faresignaler du skal tage seriøst i starten af din træning

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com https://analytics-online.blogspot.com https://badevaerelser.blogspot.com https://boligindretni...