mandag den 25. september 2017

En suppe af dårlig samvittighed

Jeg må nok erkend at smerten i min læg skyldes en fibersprængning. Det går meget langsomt fremad, men jeg tvivler på, at jeg kommer til at træne bare nogenlunde tæt på 100% inden nytår.
I stedet må jeg må bruge tiden fornuftigt. Billedet viser min aftensmad, som er det sundeste jeg lige kunne komme i tanke om for at pleje min dårlige samvittighed over ikke at kunne træne.
I Leeds blev det heldigvis til en smule core træning og en smule svømning. Ikke noget der batter, men helt sikkert noget, der var med til at bevare humøret. Pausen har også gjort, at jeg så småt er ved at finde motivationen ved core og svømme træning igen – en motivation der har været i bund siden KMD Challenge Aarhus i juni.
Kan jeg bevare den motivation, så bliver det meget nemmere for mig, at komme i svømmehallen i løbet af foråret. Det er egentlig ikke nødvendigt i forhold til min træning i 2014, da jeg fokuserer på løb og cykling, men jeg tror det er meget god at bevare følingen med vandet, og da jeg har en ambitionen om at opstille i Haderslev Triatlon, så er det vist ingen skade til at få nogle svømmetag unden huden. I 2013 havde jeg en af de langsomste svømmetider i Haderslev, så det skulle jeg jo gerne leve op til igen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

3 faresignaler du skal tage seriøst i starten af din træning

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com https://analytics-online.blogspot.com https://badevaerelser.blogspot.com https://boligindretni...