mandag den 25. september 2017

Sunday, super sunday

En fantastisk søndag er vel overstået. Dagen startede med 1100 meter crawl i Aarhus Svømmestadion. Selvom udholdenheden ikke er som den skal være, og speeden heller ikke, så er det stadig en succes at få de 1100 meter i kroppen. Det kan da i hvert fald ikke skade.
Eftermiddagen bød på en enkelt spinningtime efterfulgt af 5 km. løb på løbebånd med varieret tempo. Det er svært at forklare, hvorfor det er fedt at tage løbeskoene på efter at have siddet på cyklen, men det er bare fantastisk. Man tror man skal dø, når spinningtimen er overstået, men der sker noget mentalt, når snørebåndende på løbeskoene bindes. Man frisker op og kan pludselig mere end man tror.
Resten af ugen kommer til at ligne de forrige. Mellem 3 og 4 spinningtimer. En lang løbetur i langsomt tempo og intervalløb afsluttende med lidt coretræning og en svømmetur søndag morgen. Livet er dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

3 faresignaler du skal tage seriøst i starten af din træning

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com https://analytics-online.blogspot.com https://badevaerelser.blogspot.com https://boligindretni...