mandag den 25. september 2017

Nyt medlem af Aarhus 1900 Tri

Så er jeg blevet officielt medlem af Aarhus 1900 Tri. Jeg har længe overvejet at melde mig ind i en triathlonklub. Jeg har egentlig ikke haft et problem med at motivere mig til at træne, men jeg har savnet et socialt aspekt på min træning, så det håber jeg at få ud af Aarhus 1900 Tri. Indtil videre har jeg været til introaften, som virkede meget lovende. I dette forår regner jeg dog med, at det primært bliver løbetræning med klubben en gang om ugen, da jeg har en fast træningspartner på landevejscyklen.
Jeg regner med at begynde på deres svømmehold til efteråret, hvor mit fokus er på svømning og løb. Det er helt sikkert i svømmedelen, at Aarhus 1900 Tri’s trænere kommer til at have størst effekt på min træning. Jeg har aldrig lært den rigtige teknik i vandet, og har meget svært ved at bevare motivationen, når jeg bare ligger og laver baner i samme tempo.
I aften er så første løbetræning med Aarhus 1900 tri. Jeg er spændt på, hvordan en fællestræning vil forløbe med løbetræning, og jeg er meget spændt på niveauet. Man vil jo nødigt falde helt igennem den første dag :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

3 faresignaler du skal tage seriøst i starten af din træning

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com https://analytics-online.blogspot.com https://badevaerelser.blogspot.com https://boligindretni...