mandag den 25. september 2017

Så er jeg på Twitter

Som et nyt tiltag på mikaellaursen.dk kan du nu også følge mig på det sociale medie Twitter. Twitter er en social medieplatform, hvor man kommunikerer via “tweets”, som er tekstbeskeder på maksimalt 140 tegn. Man kan linke til hjemmesider, sende billeder, gensende og svare på andres tweets. Twitter har i dag ca. 200.000 danske brugere. Her opdaterer jeg om min træning og aktuelle udfordringer og tanker.
Du kan endvidere se de seneste tweets ved at trykke på det lille “+” i øverste højre hjørne af hjemmesiden. I den menu, der dukker frem, vil der være et feed fra Twitter.

Jeg træner også

I søndags havde jeg sæsonens første krydspas, hvor jeg efter en times spinning løb 5 km. intervalløb på løbebånd. Det var en dejlig fornemmelse, og jeg glæder mig allerede til at kunne kombinere landevejscykling med en løbetur.
Jeg har fundet et 10 km. løb i starten af april, hvor jeg vil forsøge at nå under 40 minutter. Mere om det senere. Jeg har desuden tilmeldt mig Grejsdalsløbet, hvor jeg skal overvinde 220 km. rundt om Vejle. Det bliver en hård dag på cyklen, men nødvendig mængdetræning frem mod La Marmotte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

3 faresignaler du skal tage seriøst i starten af din træning

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com https://analytics-online.blogspot.com https://badevaerelser.blogspot.com https://boligindretni...