mandag den 25. september 2017

En uundgåelig træningsdal

En periode uden træning. Desværre en mere eller mindre uundgåelig træningsdal qua travlhed på arbejde kombineret med en studietur.
Nu står jeg overfor en mere “normal” træningsuge med to-fire gange spinning, to-tre gange løb og en enkelt svømning.

En træningsdal før næste top

Inden denne seneste periode uden så meget træning er det gået rigtig godt. Når jeg for spist rigtigt i et et ordentligt tidsinterval inden spinning, træder jeg nogle fine watt over en time. Løbetiderne er ikke prangende, men fokus har her været at få nogle kilometer i benene kombineret med nogle intervalløb.
Svømning halter stadig, men jeg kan ikke bekymre mig om det på nuværende tidspunkt. Jeg må tage det et armtag af gangen. Kan jeg kun lige tage 1000 m crawl til 1/4 IM i Haderslev, så må det være sådan det er. Jeg har et mål der hedder La Marmotte, og de små delmål på vejen, må ikke fjerne fokus fra dette.
Mit næste delmål hedder 6 timers spinning over 12 timer den 8. marts. Jeg skal derfor til at have flere dobbelte spinningpas kørt ind i min træning. Gerne allerede i denne uge. Men nu tager vi lige en enkelt time i eftermiddag. Man skal ikke starte for hårdt sådan en mandag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

3 faresignaler du skal tage seriøst i starten af din træning

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com https://analytics-online.blogspot.com https://badevaerelser.blogspot.com https://boligindretni...