mandag den 25. september 2017

250 km. cykling på 4 dage

Det danske vejr har velsignet cykelentusiaster i Marts måned. Det har hjulpet på både motivation og cykelform. Det er lækkert at komme ud og lufte Pina’en i landskabet omkring Aarhus. Fra de nærmest flamske småveje vest for byen til de naturskønne omgivelser i Mols Bjerge mod øst.
Efter mit 10 km. løb på under 40 minutter i midten af sidste måned, har fokus været på cykling. 627 km. er blevet tracket på Endomondo på jernhesten i Marts heraf de 250 km. cykling på 4 dage i den sidste weekend (fre-man). En super weekend, hvor der var rigeligt tid til at restituere oveni.
Ugen efterfølgende har ikke budt på vejr eller tid til cykling, men det bliver der lavet om på i dag. Målet er 110 km. i Mols Bjerge. Vinden er i nordøst, så det tegner til at blive en fantastisk tur.
Min eneste bekymring i øjeblikket er min cykels opsætning og tilstand. Min kæde er slidt og kræver en nyanskaffelse. Mange siger, at man i samme ombæring bør opdatere sin casette, da denne typisk slides lige så hurtigt som en kæde. Oveni så træner jeg med en ven, der cykler med compact klinge foran, og jeg kan virkeligt se fordelene i dette på de stejleste stykker på de små bakker omkring Aarhus. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor stor denne fordel udvikler sig til, når bjerget hedder Galibier i stedet for Pøt Mølle. Jeg overvejer derfor også at skifte krank og klinge, så det kommer til at hedde 50/34 foran. Det eneste der skræmmer mig er prisen…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

3 faresignaler du skal tage seriøst i starten af din træning

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com https://analytics-online.blogspot.com https://badevaerelser.blogspot.com https://boligindretni...